TopTalents
BE 0739.913.723

Karrewegstraat 138
9800 Deinze

T. 09 277 00 26 
info@toptalents.be
LinkedIn

Werkgevers

Professioneel groeien & menselijk  
kapitaal gaan hand in hand!

Succesvolle werkgevers zijn zich meer en meer bewust van de waarde van menselijk kapitaal. Medewerkers die een meerwaarde betekenen binnen jouw onderneming, op wie je kunt bouwen en van wie je engagement kunt verwachten. Kortom medewerkers die met commitment én loyaliteit zich dagdagelijks inzetten dragen bij tot het succes van jouw bedrijf. 

Het juiste Talent verbinden met de juiste werkgever is onze grootste drijfveer. We gaan hier “all the way“. Onze taak stopt niet bij de aanwerving. Wij staan ook in voor verdere opvolging en ondersteuning.

TopTalents Sabine
Alone we can do so little, together we can do much
TopTalents pen met logo

Met de juiste focus gaan wij door waar anderen afhaken!

Het zoeken én vinden van topkandidaten vereist expertise, creativiteit en doorzettingsvermogen. We adviseren proactief bij aanvang van het rekruteringsproces zodat onze missie een maximale slaagkans heeft. We starten steeds met een uitgebreid intakegesprek.

Selectie én screening is na het werven de volgende stap in een succesvolle aanwerving. We gaan hier accuraat te werk. We kijken véél verder dan opleiding en ervaring. Bezit de kandidaat de drive en discipline die je zoekt? Wat met ambities op persoonlijk, professioneel en financieel vlak?

Verwacht van ons geen massa’s cv‘s, maar wel enkele die kort in de buurt zullen zijn. Het is aan U om de finale beslissing te nemen wel of niet met onze  voorgestelde kandidaat in zee te gaan.

TopTalents team

Onze expertise & service 

We focussen ons op vaste bediendenjobs met toekomst. Door onze jarenlange ervaring hebben we expertise opgebouwd  binnen volgende gespecialiseerde jobdomeinen: Sales, Marketing, Business support, Logistics, Purchase, Finance, HR, Technics & Engineering, … 

Onze dienstverlening is immers steeds maatwerk. Je kan gaan voor een totaalservice waarbij we de volledige selectieprocedure van A tot Z voor onze rekening nemen, maar ook voor een gedeeltelijke dienstverlening, waarbij wij de screening, een diepte-interview en eventuele assessments op ons nemen. Toptalents maakt gebruik van wetenschappelijk onderbouwde testmethodes. Je ontvangt een volledig rapport zodat je een totaalbeeld kan vormen van de kandidaat.   

TopTalents visitekaartje

Wat kan je in de praktijk van ons verwachten?

  • Uitgebreide intake waarbij wij verder kijken dan de vacature en het gewenste cv
  • De werving is vooral gericht op latente kandidaten
  • Focus op persoonlijkheid, motivatie en ambitie: wat kan de kandidaat bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen?
  • Door onze focus streven we ernaar ons werving- en selectietraject binnen 8 weken succesvol af te sluiten  
  • Testing & Assessment 
  • Follow up van de kandidaat 6 maanden na opstart in de functie

Contacteer mij