TopTalents
BE 0739.913.723

Karrewegstraat 138
9800 Deinze

T. 09 277 00 26 
info@toptalents.be
LinkedIn

Over ons

De traditionele manier van rekruteren is voorbij. Tijdens de 25 jaar dat wij actief zijn binnen de HR- sector, hebben wij de arbeidsmarkt sterk zien evolueren. De behoeften én verwachtingen van zowel kandidaten als bedrijven zijn veranderd. Meer dan ooit primeert kwaliteit boven kwantiteit. 

TopTalents kiest voor een persoonlijke aanpak gebaseerd op het principe van customer intimacy. Onze passie is samenwerkingen en partnerships opzetten met focus op Talent! Hier willen we het verschil maken!

Waar anderen stoppen, gaan wij net een trapje hoger. Het is een metafoor die omvat zit in ons logo en onze aanpak volledig weerspiegelt.

Sabine Vanovenberghe
Bestuurder

teamfoto
Connecting people through TopTalents
Toptalents Pen

Filosofie

Werving en selectie is een werk van mensen en met mensen. Wat ben je met talent als het niet ten volle benut wordt? Of wat is de groei van je bedrijf waard als je niet de juiste talenten vindt.

Het is onze ambitie om samen succesvol te zijn door  een volwaardig partnership op te zetten, elkaar commitment te geven, duidelijke afspraken te maken en onze processen op elkaar af te stemmen.

We trekken de kaart van focus en werken op een beperkt aantal vacatures tegelijk. Toptalents engageert zich om elke vacature met exclusieve aandacht en toewijding te behandelen. Zodoende faciliteren wij de groei van onze klanten en het ontplooien van het talent van onze kandidaten.

Kwaliteit, altijd en overal. Daar gaan we voor. Dat betekent continu en proactief streven naar verbetering om ons blijvend te kunnen onderscheiden. We houden ervan creatief mee te denken, onze kennis te delen en net dat tikkeltje meer te doen.

TopTalents team

Waarden

Onze waarden tonen waarvoor wij staan en hoe wij werken.

Openheid
We streven ernaar een open, eerlijk en loyaal kantoor  te zijn die daadkrachtig anticipeert op de evoluties en behoeften. 

Respect & integriteit
We willen authenthiek zijn door respect te hebben zowel voor de kandidaten als de bedrijven en op een integere manier de beide naar elkaar te laten toegroeien.

Partnership
Vertrouwen werkt in twee richtingen. We zijn op zoek naar duurzame relaties met klant en kandidaat. We denken kritisch mee, bieden ondersteuning  en geven advies.   

TopTalents Sabine Vanovenberghe

Ervaring & expertise

Talent spotten is één ding, het ook juist weten in te zetten en matchen met de perfecte kandidatuur is nog iets anders. Onze consultants zijn al jaren thuis in het vak en kennen de markt door en door.  

Elk van ons is gedreven door intrinsieke motivatie om kwalitatieve resultaten neer te zetten, die het verschil maken voor kandidaat & bedrijf.

We zijn authentiek en doen wat we zeggen.

Meet the team