TopTalents
BE 0739.913.723

Karrewegstraat 138
9800 Deinze

T. 09 277 00 26 
info@toptalents.be
LinkedIn

Kandidaten

Elke stap in je carrière, is een stap
dichter bij je ambitie!

Een droomjob geeft je energie en brengt je dichter bij je ambities. Bij TopTalents doen we aan ‘totale matching’ en stellen het menselijke aspect voorop. Niet enkel de jobinhoud, maar ook de bedrijfscultuur, loonsverwachting, work-life balans, groeipotentieel… spelen hierbij een rol. Wij garanderen totale discretie en eerlijkheid. Ook na de opstart van je nieuwe uitdaging blijven wij  je opvolgen. 

TopTalents gesprek
It’s all about Talent! It’s all about you!
TopTalents Sabine

Je zoekt een klankbord voor de invulling van jouw ambities?

We zoeken samen met jou de job waarbij je je talent maximaal kunt benutten en je daarnaast ook jezelf kunt ontplooien, niet zomaar een job. We kijken altijd verder dan de opdracht zelf en proberen je te ondersteunen op een persoonlijke manier. Van ons mag je steeds de nodige feedback verwachten gedurende gans het selectieproces. 

Word je niet gekozen voor die ene functie, dan blijf je top of mind wanneer we met een volgende werkgever praten. We gaan tot het uiterste om jouw traject zo goed mogelijk in te vullen. 

TopTalents team

We doen jouw talent groeien. 

Je hebt onze interesse gewekt. Nu willen we graag meer over jou weten. 

We kijken véél verder dan jouw opleiding en ervaring alleen. Bezit jij die drive en discipline die jouw toekomstige werkgever zoekt? Wat zijn jouw ambities op persoonlijk, professioneel en financieel vlak? Hoe meer informatie je met ons deelt, hoe groter de kans op succes. 

Wij bieden jou concrete info over de jobinhoud, maar ook over het bedrijf én de cultuur die er heerst. We sturen je enkel naar bedrijven waar we voelen dat er een match is.

We halen graag het maximale uit jou.  

TopTalents team

Wij stellen ons flexibel op. 

We beperken ons niet tot de kantooruren om je te ontmoeten maar stellen ons flexibel op.
Zo kan je voor of na je dagtaak op een ontspannen manier je verhaal vertellen. 

We zijn telefonisch vlot bereikbaar, ook buiten de kantooruren en op zaterdag. 
We nodigen je uit als we een passende vacature hebben gevonden. We begrijpen immers dat jouw tijd kostbaar is.