In Gesprek: 4 jaar groei bij TopTalents

Bij TopTalents draait alles om mensen. Niet alleen om het vinden van de juiste persoon voor de juiste functie, maar vooral om het creëren van duurzame verbindingen tussen talenten en bedrijven. Onlangs vierde een van onze collega's, Anne Van Gerwen, haar vierjarig jubileum bij TopTalents. In dit interview deelt ze haar ervaringen, drijfveren en toekomstvisie.

Gefeliciteerd met je vierjarig jubileum bij TopTalents! Hoe kijk je terug op de afgelopen vier jaar?

Dank je wel! Het is geweldig om te beseffen hoe snel de tijd is gegaan. Vanaf het begin voelde het alsof ik hier thuishoorde. Mijn achtergrond in de psychologie heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn fascinatie voor mensen en hun drijfveren. Bij TopTalents kan ik die passie helemaal kwijt. Het is niet alleen een baan, het is een manier om levens en carrières vorm te geven. Dat is wat me de meeste voldoening geeft.

Wat maakt werken bij TopTalents zo speciaal voor jou?

Wat TopTalents voor mij uniek maakt, is de ruimte om écht te focussen op de persoon achter het cv. Het gaat hier niet om snelle plaatsingen, maar om het creëren van duurzame matches tussen persoonlijkheden en bedrijfsculturen. Het is die diepgang die het werk zo boeiend maakt. Ik kan mijn tijd nemen om te begrijpen wat iemand echt drijft en hoe dat aansluit bij de cultuur en waarden van een organisatie. Het is niet alleen een transactie, maar het leggen van de basis voor langdurige samenwerkingen.

Je werkt al meer dan twee decennia in dezelfde regio. Hoe ervaar je dat?

Dat klopt! Ik werk inderdaad al vele jaren in deze regio, en dat maakt mijn werk des te specialer. Ik kom regelmatig professionals tegen die ik jaren geleden heb geholpen, en het is fantastisch om hun groei en ontwikkeling te zien. Het feit dat ik een rol heb gespeeld in hun succesverhaal geeft me enorm veel voldoening. Het is een prachtig voorbeeld van hoe diep de relaties gaan die we bij TopTalents opbouwen.

De recruitmentwereld is continu in beweging. Hoe ga je om met de veranderingen in de markt?

Recruitment is absoluut een dynamisch vakgebied. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen. Wat ik zo waardeer aan TopTalents is dat we worden aangemoedigd om altijd te blijven leren en groeien. Of het nu gaat om nieuwe technologieën, veranderende behoeften van bedrijven of de manier waarop kandidaten naar hun carrière kijken, ik blijf mezelf continu ontwikkelen. Het vermogen om je aan te passen en vooruit te denken is essentieel in deze branche, en dat houdt het werk spannend en uitdagend.

Wat vind je het mooiste aan je werk als recruiter?

Zonder twijfel is het zien van de groei van de mensen die ik plaats het meest waardevolle aspect van mijn werk. Soms plaats ik iemand in een functie en kom ik hen jaren later weer tegen, in een hogere rol of met nieuwe verantwoordelijkheden. De waardering die ik dan krijg, en het feit dat ik heb bijgedragen aan hun succes, is ongelooflijk bevredigend. Het is niet alleen werk voor mij, maar echt een bijdrage leveren aan de toekomst van iemand anders.

Wat zijn je ambities voor de toekomst?

Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s nog meer impact te maken. We hebben een geweldige basis gelegd, en mijn ambitie is om ons bereik verder uit te breiden. We willen nog meer bedrijven en talenten helpen de perfecte match te vinden. Daarnaast wil ik mezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. De markt blijft veranderen, en ik wil ervoor zorgen dat we bij TopTalents altijd voorop blijven lopen.

Tot slot, wat wil je zeggen tegen de mensen die je de afgelopen vier jaar hebt ontmoet?

Ik wil iedereen bedanken die de afgelopen jaren met mij heeft samengewerkt, zowel kandidaten als bedrijven. Jullie hebben niet alleen mijn werk verrijkt, maar ook mijn persoonlijke groei gestimuleerd. Het is een voorrecht om onderdeel te mogen zijn van zo veel verschillende carrières. Ik kijk ernaar uit om samen nog meer successen te behalen en nog vele jaren betekenisvol werk te mogen doen bij TopTalents!

Bedankt voor dit interview Anne.

Vacatures in de kijker

Klantenbeheerder

Meer info

Technisch Verkoper

Meer info

Productie Assistent

Meer info

Administratief Bediende

Meer info

Administratief Assistent Planning

Meer info

Area Sales Manager

Meer info

Project Manager

Meer info

Area Sales Manager

Meer info

Business Developer E-commerce

Meer info

Productie Coördinator

Meer info

Business Developer

Meer info

Sales & Marketing Manager E-Commerce

Meer info

Accountmanager Veevoeders

Meer info

Business Developper

Meer info

Customer Service Medewerker

Meer info

Internal Sales UK

Meer info

Internal Sales

Meer info

Payroll Officer

Meer info

Automation Engineer

Meer info

International Business Development Manager

Meer info

Commercieel Administratief Bediende

Meer info

Internal Sales

Meer info

Administratief bediende verzekeringen

Meer info

Internal Sales

Meer info

Transportplanner

Meer info

Sales Support Officer

Meer info

Account Manager Projectmarkt

Meer info

Category Manager

Meer info

Automation Manager

Meer info

Bediende Finance

Meer info

Account Manager Projectmarkt

Meer info

Medewerker Boekhouding en HR

Meer info

Klantendienst medewerker E-Commerce

Meer info

Supplier Quality Engineer

Meer info

Ik heb interesse in een samenwerking

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
10 MB limit per form.